В Києві на вулиці Єреванській зарізали жінку та намагались вбити її брата

У ході конфлікту зловмисник схопив ніж та почав бити 61–річного киянина по рукам та тулубу, а коли той вибіг з квартири по допомогу, наніс 67–річній власниці оселі 17 ножових поранень. Від отриманих травм місцева мешканка померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до 15-ти років або довічне позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що у квартирі на вулиці Єреванській на нього та його сестру напав співмешканець племінниці. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи Головного та Солом’янського управлінь поліції та лікарі.

На місці події правоохоронці з’ясували, що у даній оселі проживають брат з сестрою та їх племінниця зі співмешканцем. Під час конфлікту через подальше проживання у помешканні чоловік родички схопив ніж та декілька разів вдарив 61–річного киянина по рукам та тулубу. Після того як потерпілий вибіг на вулицю по допомогу, зловмисник підійшов до власниці оселі та 17 разів вдарив її ножем. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Правопорушника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий – уродженець Сумської області, 1986 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин.

Слідчим Солом’янського управління поліції чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство двох або більше осіб) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15-ти років або довічне позбавлення волі .

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко 

You may also like...