В Ужгороді жінка зарізала чоловіка

За фактом умисного вбивства 49-річного чоловіка розпочато слідство.  Підозрювану, дружину потерпілого, затримано в порядку ст.208 КПК України.

Вчора, 7  вересня, близько 19.25 год надійшло повідомлення від медиків швидкої  допомоги  про те, що ними констатовано смерть 49-літнього  жителя м.Ужгород з явними тілесними ушкодженнями.

Працівники слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу поліції встановили, що ввечері, за місцем проживання потерпілого, між ним та його 47-літньою дружиною виникла сварка. В ході конфлікту жінка кухонним ножем нанесла чоловіку колото-різані ушкодження.  Від  отриманих  травм останній помер на місці.

За даним фактом розпочато слідство. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ознаками ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Речовий доказ – ніж, правоохоронці вилучили. Жінку затримали у порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Зараз у поліції з’ясовують всі обставини та причини конфлікту.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...