Відпочинок з друзями ледве не коштував життя 31-річному жителюю Сумщини

Подія сталася в с. Мінакове Путивльського району. Там двоє друзів, розпиваючи спиртні напої, не порозумілися, в результаті чого сталася бійка. Відтак, один з тяжкими травмами голови потрапив до лікарні, інший – до відділення поліції.

До Путивльського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них в тяжкому стані доставлений 31-річний житель району. Лікарі діагностували у нього  черепно-мозкову травму та інші забійні травми голови. Швидку чоловікові викликала його дружина, яка вранці вдома знайшла свого чоловіка без свідомості.

«Для з’ясування обставин того, що трапилось, правоохоронці провели перевірку, – коментує Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – Було встановлено, що напередодні потерпілий відпочивав вдома з друзями, де розпивали спиртні напої, а потім між ним та приятелем стався конфлікт, який переріс в бійку. Спровокували конфлікт давні образи. І якби не надмірне вживання спиртного, таких наслідків можна було б запобігти». За словами ж 32-річного приятеля потерпілого, якого розшукали та допитали поліцейські, того вечора його товариш постійно провокував та чіплявся до нього. Він відреагував «по-чоловічі». Та потім вони продовжили застілля. Чоловік запевнив, що не хотів таких наслідків, і якби його тоді не зачіпали, навряд чи б він вступив у бійку.

Наразі один з них знаходиться на лікуванні в Сумській обласній лікарні. Його життю вже нічого не загрожує. А у відношенні іншого – в поліції відкрили кримінальне провадження за ст.121 Кримінального кодексу України (Тяжкі тілесне ушкодження), яка після уточнення діагнозу може бути перекваліфікована.

Відділ комунікації поліції в Сумській області 

You may also like...