Військовою прокуратурою майстра лісу викрито під час одержання ₴51 тис. хабара

01.11.2018 за процесуального керівництва військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України слідчими слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Черкаській області спільно із оперативними працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю вказаного Управління викрито та затримано старшого майстра лісу ДП «Черкаське військове лісництво» безпосередньо під час одержання ним неправомірної вигоди в сумі 51 тис грн.

Установлено, що вказана службова особа впродовж жовтня 2018 року вимагала у представника одного з ТОВ неправомірну вигоду у виді грошових коштів в сумі 51 тис грн за передачу не облікованих лісозаготівельних матеріалів із військового лісництва (пиловника соснового, деревини 1-го, 2-го та 3-го сорту) загальною кількістю 38 кубометрів без дотримання відповідної процедури закупівлі.

Неправомірну вигоду у сумі 51 тис грн в затриманого старшого майстра лісу вилучено.

Йому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу, відсторонення від посади та арешт майна.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...