Винуватця ДТП з двома загиблими на проспекті Шухевича засуджено до 6,5 років позбавлення волі

За підтримання публічного обвинувачення Київською міською прокуратурою судом оголошено обвинувальний вирок водію за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинуло двоє людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

Як установлено слідством, у ніч на 4 лютого 2018 року обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес Бенц GL» у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу проспекту Шухевича, чим створив загрозу для інших транспортних засобів та небезпеку життю та здоров’ю громадян.

Возможно, это изображение (автомобиль и дорога)

У подальшому, ігноруючи вимогу поліцейських про зупинку автомобіля, правопорушник продовжив рух та спровокував зіткнення із 4 автомобілями – «Дачія Логан», «Ауді», «Тойота» та «Опель».

Внаслідок зіткнення 50-річний водій автомобіля «Дачія Логан» та його 35-річна пасажирка загинули на місці. Ще двох постраждалих, а також винуватця ДТП госпіталізували до лікарні.

Вироком Дніпровського районного суду м. Києві винуватця смертельної ДТП визнано винним та засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом строком на 3 роки.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Київська міська прокуратура

You may also like...