Вручено підозру в розтраті керівникові Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса

Детективи слідчого управління поліції Закарпаття, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, вручили підозру начальнику Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса. Посадовець підозрюється у розтраті державного майна у великому розмірі.

Слідчою групою відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області здійснюється досудове розслідування злочину, передбаченого ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Як встановлено в ході досудового розслідування кримінального провадження, начальник Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, за попередньою змовою зі службовими особами одного з приватних автотовариств, розтратив бюджетні кошти в сумі понад 358 тисяч гривень на користь згаданого підприємства.

Державна організація придбала у вказаного товариства обладнання для транспортування будівельної техніки за завищеною ринкової вартості товару.

За даним фактом у 2019 році розпочато досудове розслідування за ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України, тобто розтрата та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, у великому розмірі.

Сьогодні, 13 січня, слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, вручено підозру начальникові Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса. Досудове розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...