За сімейний наркобізнес судитимуть подружжя харків’ян

Салтівською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка і жінки за фактом посіву та вирощування конопель і збуту наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 310, ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, чоловік і жінка, яким по 35 років, в селі, розташованому на території Дергачівської територіальної громади, висадили 235 кущів конопель, з яких періодично збирали врожай та виготовляли наркотичний засіб канабіс.

Возможно, это изображение в помещении и текст

4 кущі конопель у горщиках наркопідприємці привезли до квартири в Салтівському районі м. Харкова, де продовжували вирощувати. Наркоділки виготовили близько 6 кг канабісу, який збували через інтернет наркозалежним особам.

Возможно, это изображение текст

22 грудня 2021 року правоохоронці провели обшук у квартирі, у ході якого виявили та вилучили понад 80 зіп-пакетів, скляні ємності, полімерні контейнери, пакети з речовиною рослинного походження у сухому та подрібненому вигляді, яка містить особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс.

Того ж дня чоловіка і жінку затримано, повідомлено про підозру та в подальшому взято під варту. На все майно подружжя накладено арешт з метою забезпечення конфіскації.

Обвинувальний акт направлено до Київського районного суду м. Харкова.

Досудове розслідування та оперативний супровід здійснювали співробітники Харківського районного управління поліції №2 ГУНП в Харківській області

Харківська обласна прокуратура

You may also like...