Забув про камери спостереження: співробітник магазину поцупив ґаджетів майже на ₴80 тис.

Скориставшись службовим становищем, чоловік викрав товар на суму майже 80 000 гривень. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До столичної поліції від керівництва одного з мережевих магазинів техніки надійшло звернення про те, що під час проведення інвентаризації виявлена нестача товару. У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до зникнення ґаджетів причетний співробітник магазину.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Поліцейські проаналізували записи з камер відеоспостереження та з’ясували, що 53-річний вантажник мав доступ до підсобних приміщень та складу. Чоловік розпаковував ґаджети та по одному виносив їх через пункт пропуску.

На изображении может находиться: люди стоят

У подальшому зловмисник зізнався, що забирав лише телефони та смарт-годинники, які потім здавав у ломбарди. Правоохоронці встановили 16 фактів крадіжок, а загальна сума збитків становить 80 000 гривень.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...