Важливість опалення промислових приміщень та його види

Якість продукції, яку випускає підприємство, залежить від умов, створених для працівників. Важливу роль грає обігрів промислових приміщень. Цех, на відміну від адміністративної будівлі, має досить великі розміри, тому процес теплообміну ускладнюється і вимагає інноваційних рішень, покликаних забезпечити необхідний мікроклімат, зазначають спеціалісти компанії “Еко-простір”.

Опалення приміщень: його види

система опалення

Фото: eko-prostir.com.ua

Зазвичай тепло у приміщення цеху подається централізовано. Джерело тепла розташоване за межами приміщення, для подачі тепла використовуються водяні, парові та повітряні трубопроводи. Промислове опалення має декілька видів:

  1. Водяне опалення. Вимагає енергетичних та матеріальних затрат, неефективне для великих за площею цехів і складів.
  2. Повітряне опалення. Найкраще підходить для виробничих приміщень. Підігрів повітря забезпечується тепловентиляторами, які можуть також очищувати повітря.

Після вибору типу опалення, переходять до пошуку компанії, яка виконає монтаж водяного опалення, або будь-якого іншого. Для цього залучаються фахівці, завданням яких є розробка плану робіт у відповідності до типу об’єкту.

Якісний монтаж системи опалення: переваги

Норми будівництва цехів вимагають серйозного підходу до розробки проектів, пов’язаних зі встановленням обладнання. Найскладнішим являється монтаж опалення. Львів славиться не лише своєю історією, а і підприємствами, які надають послуги на високому рівні.

Відповідальні компанії зазвичай пропонують:

  • Проектування.

  • Монтаж опалення.

  • Пусконаладку.

  • Сервісне обслуговування.

Фахівці спочатку виконують виїзд на об’єкт, аналізують які енергозберігаючі технології можна запропонувати. Клієнтам надається професійна консультація, яка дозволяє задовольнити всі вимоги, та виконати замовлення на високому рівні. Ціни на монтаж систем опалення залежать від конкретного приміщення: його розмірів, побажань замовника.

Створення комфортних умов роботи для співробітників – головне завдання керівника підприємства. У холодну пору року опалення промислових приміщень необхідно налагодити на відповідному рівні, зазначають експерти ТзОВ «Компанія «Еко-Простір», яка має великий досвід у введенні в експлуатацію вентиляційних систем для охолодження та підігріву повітря у приміщеннях різних типів.

You may also like...