Цінитель самокатів експрем’єр Гончарук отримав нову посаду і відразу пересів на Tesla

У день обрання до наглядової ради «Укроборонпрому» Олексій Гончарук придбав дорогий електромобіль.

Прем’єр-міністр у 2019-2020 роках і новопризначений член наглядової ради акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» Олексій Гончарук купив електромобіль Tesla Model X P90D, 2016 року випуску.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на реєстр декларацій.

Вартість автівки експрем'єра Олексія Гончарука склала 1,33 млн грн

Вартість автівки експрем’єра Олексія Гончарука склала 1,33 млн. грн. Дані з реєстру декларацій

Що прикметно: придбання елітного електромобіля відбулося просто  у день обрання урядом Олексія Гончарука членом наглядової ради «Укроборонпрому» – 29 грудня 2023 року. При цьому заступив він на цю посаду 10 січня 2024 року. Термін повноважень становить три роки.

Нагадаємо, що на початку вересня 2019 року тодішній прем’єр-міністр Олексій Гончарук записав відеозвернення до школярів. У ньому він показав інтер’єр урядової будівлі і проїхався його приміщеннями на самокаті.

Гончарук очолював уряд 188 днів (фактично пів року) – це один з найкоротших термінів роботи для керівника уряду України. Рада відправила його у відставку 4 березня 2020 року. Напередодні відбулася зустріч Гончарука із президентом Володимиром Зеленським, на якій глава держави дорікав прем’єру за незадовільну роботу Кабміну. Також у ЗМІ називалася версія відставки Гончарука – рішення уряду провести кадрові чистки серед керівництва компанії «Центренерго» і трьох обленерго. Тоді діяльність «Центренерго» і його менеджменту пов’язували з олігархом Ігорем Коломойським. // Главком

You may also like...