Гончаренко назвав ймовірну причину обшуків НАБУ на «Думская TV»

Народний депутат від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко пов’язує обшуки на телеканалі “Думская TV” зі своєю вимогою звільнити директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника за корупцію.

Про це він заявив у ефірі “Прямого”.

“Є в Одесі один опозиційний телеканал (Думская TV – ред.), а саме головне те, що кілька днів тому я виступив щодо Ситника і внесення його до реєстру корупціонерів. Директор НАБУ став офіційно в Україні корупціонером. Я закликав його піти у відставку. Я зробив лист на президента Зеленського і голову Верховної Ради Разумкова, щоб він негайно був прибраний з посади і не дискредитував її.
Він обрав собі сите життя. Пити, їсти, розважатись за чийсь рахунок. Це називається корупція”, – зазначив депутат.

Гончаренко зазначив, що телеканал пов’язаний з його другом.

“Замість того, щоб піти у відставку, він прийшов у відставку він прийшов з обшуками до мого друга і заступника. Яке НАБУ має відношення до приватного телеканалу? НАБУ в нас займаєтсья корупцією та репресіями. Він таким чином хоче вислужитись перед владою, а насправді показує свою гнилу суть. Ми вже знаємо, що відбувалось в кабінеті у Труби і я собі уявляю, що відбувається в кабінеті у Ситника”, – заявив Гончаренко.

Він нагадав, що пару днів тому Ситника визнали корупціонером.

“Я підняв це питання у Раді і вимагав його звільнення. У відповідь, НАБУ прийшло з обшуком на телеканал, яким володіє мій друг і заступник в обласному осередку “Європейської Солідарності” Михайло Шмушкович. Збіг? Не думаю. Ситник, вислужитися перед Зеленським не вдасться. Ми зробимо все, щоб тебе звільнили. Корупціонер не може очолювати антикорупційні органи”, – додав Гончаренко у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, сьогодні, співробітники НАБУ почали обшуки у приміщенні телеканалу “Думская TV” у Одесі.

You may also like...