У мережу злили прослушку нібито наради у Прем’єра Гончарука

У мережі поширюється інформація, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення. Опубліковано також прослушку, де прем’єр визнає, що не компетентний в економічних питаннях.

Джерело: Канали в Telegram і Youtube, Урядовий портал

https://img.pravda.com/images/doc/f/8/f8a447f-gon2.jpg

Деталі: Повідомлення про заяву Гончарука про відставку з’явилося на телеграм-каналі, наближеному до Банкової. Автор посилається на джерело в Офісі президента.

В опублікованих записах голоси схожі на голоси Гончарука, заступника голови Нацбанку Катерини Рожкової та міністерки фінансів Оксани Маркарової.

Всі учасники говорять російською мовою.

Гончарук зокрема каже, що він “повний профан в економіці”.

УП звернулася до пресслужби Гончарука і намагалася зв’язатися з Маркаровою. Там прочитали повідомлення, але не відповіли.

У пресслужбі Нацбанку від коментарів відмовилися.

Реакція у Кабміні: “Пресслужба Кабінету Міністрів не має інформації щодо справжності жодного аудіо чи відео запису, що розповсюджуються у мережі Інтернет.

Інформація щодо заяви про відставку не відповідає дійсності“.

Що передувало: За даними УП, 13 січня в Офісі президента відбулася велика апаратна нарада за участі усього керівництва ОП, Кабінету міністрів та Верховної Ради.

Гончарук і його уряд звітували перед президентом. За словами очевидців, Гончарук повідомив, що Кабмін виконав близько 80% завдань, які йому поставили в ОПУ.

На нараді не обговорювали ротацію в Кабміні.

Українська правда

You may also like...