«Ми всі – Зозуля»: вболівальники «Альбасете» підтримали українського футболіста

Уболівальники іспанського футбольного клубу “Альбасете” вивісили банер на підтримку українця Романа Зозулі, якого напередодні образили фанати “Райо Вальєкано”.

Як повідомляє “Новинарня“, банер “Ми – Зозуля” з’явився на матчі іспанської “Сегунди” проти ФК “Ельче”.

ФОТО: COPE ALBACETE

Суспільне з посиланням на радіо COPE Albacete зазначає, що вболівальники “Альбасете” на 10-й хвилині зустрічі скандували ім’я українського футболіста, який виступає під 10-м ігровим номером.

Як писала “Новинарня“, напередодні, 15 грудня, матч іспанської сегунди між командами “Райо Вальєкано” та “Альбасете” на “Естадіо де Вальєкас” у Мадриді було припинено через постійні хейтерські випади та погрози вболівальників команди-господарки на адресу українського форварда гостей Романа Зозулі.

Футбольні фани з мадридського району Вальєкас вважають Зозулю “нацистом” за те, що він допомагає українським військовим.

За рахунку 0:0 після першого тайму команда “Альбасете” відмовилася продовжувати гру.

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко зазначив, що образи на адресу українського футболіста мають стати об’єктом розслідування з боку іспанської поліції. Підтримав Зозулю і президент України Володимир Зеленський.

You may also like...