ФСБ видала «на гора» черговий халтурний фейк (фото)

Російські спецслужби уже традиційно продовжують демонструвати непрофесіоналізм та відверту халтуру. Боячись викриття своїх ганебних дій вони все частіше допускаються грубих помилок.

Черговий фейк від ФСБ вийшов сьогодні на одному із пропагандистських ресурсів і присвячений анонсованому напередодні брифінгу керівництва ДКР щодо агентурних мереж та бойових груп ГУ ГШ ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Судячи із такої реакції ворога, оприлюднення отриманих нашими контррозвідниками беззаперечних доказів злочинів Росії на території України не на жарт їх стурбувало.

У зазначеному «надсекретному документі» адресованому очільнику української спецслужби йдеться про нібито виконану одним зі структурних підрозділів СБУ роботу із підготовки постановочних кадрів для брифінгу. Лист підписаний керівником Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Віталієм Найдою. І ось тут, як то кажуть, Штірліца щось видало…Навіть якщо заплющити очі на відвертий абсурд написаного є ще одна «невеличка» невідповідність. Справа у тому, що В.А. Найда з лютого 2017 року очолює Управління СБУ в Тернопільській області і підписати цей сенсаційний документ аж ніяк не міг. Тож вочевидь премії під ялинку за цю «блискучу» роботу в ФСБ не отримають.

Так тримати, таваріщі!

Служба безпеки України

You may also like...