Операція об’єднаних сил. Ранкове зведення 29 квітня 2019 року

28 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил:

з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – біля населеного пункту ШИРОКИНЕ;
з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту ПІСКИ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворог з гранатометів різних систем обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ.

Втрати ворога сталися в небойових умовах. За даними розвідки Об’єднаних сил, 28 квітня троє окупантів померли, один травмований.

Від початку поточної доби ворог з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту ШИРОКИНЕ в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід”.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. На обстріл противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано представником Об’єднаних сил під час щоденного брифінгу.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

You may also like...