Внаслідок обстрілів окупантів на Харківщині загинули двоє мирних жителів

Дев’ятеро людей отримали поранення.

Минулої доби внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами села Циркуни Харківської області загинули двоє чоловіків.

Внаслідок обстрілів окупантів на Харківщині загинули двоє мирних жителів

Фото: Telegram Олега Синєгубова

Про це повідомив у Telegram голова ОВА Олег Синєгубов.

“Унаслідок обстрілу Циркунів Харківського району, на жаль, дві людини загинули – чоловіки 29 та 36 років, один поранений”, – написав він.

Також двоє людей поранені в Дергачівській громаді, п’ятьох госпіталізовано після обстрілу Індустріального району Харкова вдень 28 червня, ще одну жінку госпіталізовано з осколковими пораненнями після ворожого удару по Шевченківському району міста, завданому близько 23:00.

Крім того, внаслідок обстрілів у Харкові пошкоджено приватні будинки, господарські будівлі, склади та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

В області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський і Богодухівський райони. Внаслідок цього в Печенігах пошкоджено котельню, лікарню, дитячий майданчик і житлові будинки. С. Івашки було обстріляно з артилерії, поблизу с. Яворського було завдано авіаудару з гелікоптерів Ка-52.

Говорячи про ситуацію на фронті, Синєгубов повідомив, що Збройні сили України відбили штурм і змусили окупантів відійти в районах Дементіївки, Довгалівки та Залимана. // LB.ua

You may also like...