У Сумах п’яний водій-СБУшник побив патрульного та утік 

Сталося це вчора, 15 жовтня, близько 19.00.

Про це Sumy.Today повідомив керівник сумського обласного осередку НВР «Правий сектор» Сергій Супрун.

За його словами, патрульні, отримавши інформацію про водія з ознаками алкогольного сп’яніння, зупинили авто, в кому, як виявилось, перебував співробітник слідчого управління УСБУ в Сумській області Халимоненко. Між ним і патрульними виникла сутичка, у наслідок якої сбушник вдарив в око патрульного і втік з місця події. Патрульні намагалися наздогнати сбушника, та він встиг доїхати додому і зачинився у своїй квартирі на Кондратьєва, 138.

Як стало відомо, патрульного забрала швидка.

Прес-секретар управління патрульної поліції в Сумській області Олег Сологуб підтвердив інформацію про травмування патрульного. За його словами, авто сбушника було зупинене на вул. Герасима Кондратьєва в районі пам’ятника афганцям. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте замість проходження освідування, він вдарив патрульного.

Як повідомила речниця управління СБУ в Сумській області Олеся Рапута, інформація наразі перевіряється і якщо буде встановлено, що це дійсно співробітник СБУ, і він причетний до протиправних дій, «буде відповідне реагування згідно із законодавством».

Як стало відомо Sumy.Today із власних джерел, водійські документи сбушника залишилися у патрульних, і вони передали їх співробітникам ГУНП в Сумській області.

Близько 21.00 і патрульні і слідчо-оперативна група залишили двір сбушника.

You may also like...