Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області.

На Львівщині водій автомобіля скоїв наїзд на жінку-пішохода

30 березня о 9.20 годині у місті Стрий на вулиці Шевченка, 66 водій автомобіля «ВАЗ-21099», 20-річний житель села Добрівляни Стрийського району, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішохода, 45-річну місцеву жительку.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не вжив заходів для зменшення швидкості та скоїв наїзд на  пішохода.

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження (струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма) та була госпіталізована у Стрийську центральну районну лікарню.


У Львівській області неуважний пішохід потрапив під колеса авто

30 березня близько 9.00 години у місті Червоноград на вулиці Промислова, 3 водій автомобіля «Сітроен Берлінго», 30-річний житель Радехівського району, скоїв наїзд на пішохода, 76-річного жителя міста Червоноград.

Попередні причини ДТП – пішохід раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забійна рана лівої тім’яної ділянки голови, забійна рана правого колінного суглобу) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Червоноградської центральної міської лікарні.

Водій «ЗАЗу» не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет

30 березня близько 13.30 години біля села Підберізці Пустомитівського району водій автомобіля «ЗАЗ-110307», 64-річний житель Львова, рухаючись у напрямку до міста Львова, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля «ЗАЗ-110307» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки.
 
Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження (забій хребта, гематома голови) та був доставлений у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

У Львові водій «ВАЗу» «притиснув» жінку з дитячим візком до іншого авто

30 березня о 16.15 годині у Львові на вулиці Садівнича, 27 водій автомобіля «ВАЗ-2108»,  42-річний житель Яворівського району, скоїв ДТП, унаслідок якої 29-річна львів’янка,  яка везла візочок з дитиною, отримала тілесні ушкодження.
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ-2108», перед початком руху не переконався, що це буде безпечно щодо інших учасників дорожнього руху та «притиснув» жінку-пішохода до іншого  автомобіля – «ЗАЗ-1103» під керуванням 34-річного львів’янина.

У результаті цієї аварії пішохід отримала тілесні ушкодження (забійне садно четвертого пальця лівої руки, забій стегон) та після огляду лікарями травмпункту №2 була відпущена додому. Дитина тілесних ушкоджень не отримала.

За фактом ДТП ведеться перевірка.

У Львові результатом зіткнення автомобілів стало травмування двох людей

30 березня о 18.00 годині у Львові на вулиці Стрийській, 86-б водій автомобіля «Деу-Ланос», 23-річний житель Львова, скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109» під керуванням 51-річного жителя Пустомитівського району.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «Деу-Ланос» Правил дорожнього руху, який не дотримався безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з іншим автомобілем.

Унаслідок ДТП водій та жінка-пасажир автомобіля «ВАЗ-2109», 25-річна жителька Пустомитівського району, отримали тілесні ушкодження. Зокрема, у чоловіка – забій м’яких тканин, забій шийного відділу хребта, а у жінки – струс головного мозку, забій м’яких тканин тім’яної ділянки голови.

У Львові водій «Фіату» скоїв наїзд на 76-річну жінку та втік

У результаті проведених пошукових заходів інспектори ДАІ виявили та затримали водія автомобіля, який скоїв наїзд на жінку-пішохода, після чого місце дорожньо-транспортної пригоди залишив.

Зокрема було з’ясовано, що 31 березня о 16.40 годині у Львові на вулиці Кавалерідзе, 1 водій автомобіля «Фіат Дукато», 32-річний житель Львова, рухаючись заднім ходом не переконався, що це буде безпечно та скоїв наїзд на пішохода, 76-річну львів’янку. Після цієї автопригоди водій залишив місце ДТП.

Унаслідок аварії пішохід отримала тілесні ушкодження (закритий перелом 9-го ребра справа, множинні забійні гематоми правої руки, забійні садна обох кісток) та була госпіталізована у нейрохірургічне відділення 8-ї клінічної лікарні міста Львова.

На Львівщині водій автомобіля «Мерседес» зіткнувся з припаркованим «ЗІЛом»

31 березня близько 5.30 години на автодорозі сполученням Львів-Рава-Руська водій автомобіля «Мерседес», 52-річний житель міста Чернівці, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв  наїзд на стоячий автомобіль «ЗІЛ-431610».

Попередньо з’ясовано, що  водій вантажівки, 21-річний житель Пустомитівського району, після поломки «ЗІЛа», який припаркував на узбіччі дороги, виставив аварійний знак.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Мерседес» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта) та був  госпіталізований у Жовківську центральну районну лікарню.

На Львівщині у ДТП  загинув 19-річний мотоцикліст

1 квітня о 00.10 годині у селі Переспа Сокальського району водій мотоцикла «Ява-350», 19-річний житель села Розжалів Радехівського району, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив наїзд на стоячий причіп.

Попередньо з’ясовано, що водій мотоцикла, не вибравши безпечної швидкості руху, будучи неуважним, керуючи транспортним засобом без ввімкнених габаритів, не впорався з керування та допустив наїзд на стоячий причіп.

Унаслідок ДТП водій вищевказаного мотоцикла загинув на місці події.     

На Львівщині невідомий водій смертельно травмував пішохода та втік

1 квітня на автодорозі Київ-Чоп біля села Хватів Буського району невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на пішохода, 23-річного жителя смт Олесько Буського району.

Після скоєння автопригоди водій з місця аварії втік.

Попередні причини ДТП – пішохід переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці пригоди. За фактом автопригоди ведеться слідство. 

Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами: 234 09 32 або 102. 

На Львівщині водій іномарки потрапив у ДТП

1 березня близько 8.00 години на автодорозі Львів-Рава-Руська біля села Грибовичі Жовківського району водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», 26-річний житель села Гряда Жовківського району, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв наїзд на парапет.

Попередні причини ДТП – водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та скоїв ДТП.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження (закритий та відкритий переломи обох ніг) та був госпіталізований у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Водій «Деу», рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 55-річну львів’янку

1 квітня о 12.30 годині у Львові на вулиці Городоцькій, 163 водій автомобіля «Деу-Ланос», 48-річний житель Львова, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода, 55-річну жительку Львова.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху, який, рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечно і не створить перешкоди іншим учасникам дорожнього руху.

Унаслідок авто наїзду жінка отримала тілесні ушкодження (забій лівої ноги) та була госпіталізована у 1-ше хірургічне відділення лікарні міста Львова.

У Львові нетверезий пішохід потрапив під колеса «ЗАЗу»

1 квітня о 16.20 годині у Львові на перехресті проспекту Чорновола – вулиці Хімічної водій автомобіля «ЗАЗ», 27-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 44-річного львів’янина.

Попередні причини ДТП порушення пішоходом Правил дорожнього руху, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги на заборонений («червоний») сигнал світлофора, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (забійна рана правої скроневої і надбрівної ділянок, забій перенісся). Після огляду лікарями травмпункту №3, які встановили, що пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння, чоловіка було відпущено додому.

УК
 

You may also like...