Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23-24.07.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Чорноморського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що з місця мешкання до них доставлено мешканця с. Малодолинське, 1988 р.н., з вогнепальним пораненням грудної клітини. З його слів – вказані тілесні ушкодження отримав 24 липня о 01:40 від невідомої особи на крильці власного будинку. В ході проведення слідчих дій, у скоєнні вказаного кримінального правопорушення за місцем мешкання викрито односельчанина потерпілого, 1972 р.н. Встановлено, що між чоловіками в магазині сталася сварка, внаслідок чого затриманий взяв незареєстровану мисливську рушницю та пішов додому до опонента та здійснив у нього два постріли з мисливської рушниці. З місця події вилучено: дві гільзи від мисливської рушниці 16 калібру. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин) ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

До Таїровского відділення поліції надійшла заява від 41-річної одеситки, про те, що невідома особа на вулиці Ільфа і Петрова, застосувавши насилля, відкрито заволоділа золотим ланцюжком. Сума збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного одесита. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Працівниками Хмельницького відділу поліції викрито жителя Біляївського району, 1995 р.н., який шляхом ривка відкрито викрав мобільний телефон у одеситки. Сума збитку – 1000 грн.

До Малиновського відділу поліції звернулася працівник магазину косметики та побутової хімії, 1993 р.н., про те, що в приміщенні вказаного магазину невстановлена особа таємно викрала два креми для обличчя загальною вартістю 173 грн. Вжитими заходами викрито одеситку, 1988 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...