На Закарпатті шахраї вимагають від підприємців гроші, представляючись головою ДФС

Головне управління ДФС у Закарпатській області закликає підприємців бути обачними і не вестися на телефонні провокації шахраїв.

"В області активізувались невідомі особи, які телефонують суб’єктам господарювання, представляються мною – Олексієм Петріченком – начальником Головного управління ДФС у Закарпатській області та вимагають гроші. Я не знаю, яку мету переслідують ці люди, чи вірніше злочинці, але хочу вас запевнити, що цей факт буде прискіпливо та якомога швидко розслідуваний правоохоронними органами, а шахраї за свої дії будуть покарні. Я нікому не дозволю дискредитувати ані себе особисто, ані Головне управління ДФС у Закарпатській області", – зазначає Олексій Петріченко.

Шахраї вимагають від підприємців гроші, представляючись головою ДФС

За словами керівника відомства, зловмисники телефонують та просять перерахувати кошти на банківський рахунок. Наразі номер телефону та номер рахунку відомі правоохоронним органам.

– Користуючись нагодою, звертаюсь до підприємців та керівників підприємств, якщо хтось представляється мною, і від мого імені вимагає гроші, то одразу телефонуйте в поліцію за номером телефону «102», – підкреслює начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...