У столиці затримали чоловіка, який під час конфлікту ножем смертельно поранив товариша

55-річного потерпілого термінового госпіталізували до лікарні, де він невдовзі помер. Поліцейські розшукали зловмисника та повідомили йому про підозру.

До поліції Києва від медиків надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу госпіталізували чоловіка з проникаючим ножовим пораненням живота. Не зважаючи на зусилля лікарів, 55-річний потерпілий від отриманого поранення помер у лікарні.

Оперативники Дніпровського управління поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 48-річний місцевий мешканець.

Чоловіки разом вживали алкогольні напої і між ними виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав удару ножем у живіт господарю оселі.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Наразі судом фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...