Ще один фігурант справи про побиття військового у Смілі отримав підозру

У справі про побиття ветерана у Смілі, що в Черкаській області, ще одному фігурантові оголосили підозру.

Про це повідомив очільник Черкаської обласної поліції Олег Гудима в етері національного телемаратону.

Підозру вручили за фактом хуліганських дій. Гудима запевнив: «Жодна особа, винна у скоєнні правопорушення, не уникне відповідальності».

Він не розкрив деталей стосовно другого підозрюваного. Водночас, за інформацією місцевого порталу «18000», фігурант також був на відео та брав участь у побитті військового.

Що передувало

У місті Сміла, що в Черкаській області, побили комісованого після поранення військовослужбовця Анатолія Гончаренка, який раніше був бійцем Сил спеціальних операцій. На початку вересня він написав в одній із Facebook-груп повідомлення про те, що розшукує автівку з іноземними номерами, яка, за словами чоловіка, спричинила аварійну ситуацію з його батьками.

Після цього мережею поширилося відео, як невідомі чоловіки б’ють військового. Стверджували, що його побив місцевий авторитет Вадим Долотенко. Також згодом з’явилося інше відео — де Гончаренко зі слідами побоїв на обличчі просить вибачення за своїх батьків.

Першому підозрюваному інкримінують вимагання та хуліганство (ч. 4 ст. 189, ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України). Його вже затримали. // hromadske

You may also like...