Судитимуть зловмисника, який намагався спалити квартиру у Святошинському районі столиці

Правоохоронці затримали палія та повідомили йому про підозру. Наразі він постане перед судом, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у липні цього року до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одній зі столичних квартир горять вхідні двері.

Рятувальники, які прибули на місце події одразу ліквідували пожежу, а правоохоронці відділу кримінальної поліції затримали палія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалось, що раніше судимий 43-річний киянин був знайомий з власницею оселі та через особисту неприязнь вирішив їй помститися.

Зловмисник зайшов до під’їзду, облив двері горючою речовиною, підпалив та втік з місця події. Тоді, слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст.15 і ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі обвинувальний акт слідчі скерували до суду. За замах на умисне знищення або пошкодження майна зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...