В автомобілі ветеринарного лікаря зловмисники перевозили майже 15 кг наркотичного зілля

Учора в полудень у місті Козятині на Вінниччині працівники Державтоінспекції затримали трьох працівників місцевої залізної дороги, які в легковику свого товариша – ветеринарного лікаря одного з місцевих м’ясокомбінатів перевозили майже 15 кг… сушеної коноплі. 

Для перевірки автомобіль «Тойота», в якому знаходилося троє чоловік, правоохоронці зупинили випадково, і як з’ясувалося не даремно – у сумці одного з пасажирів міліціонери знайшли целофановий пакет, у якому знаходилося аж… 14,5 кг коноплі. Крім того, при поверховому огляді речей пасажирів, у двох з них працівники ДАІ також вилучили по 300 і 200 г коноплі відповідно. 

Наркотичне зілля було направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при Головному управління Міністерства внутрішніх справ в Вінницькій області, а працівники залізної дороги, які перевозили коноплю, передані працівникам Козятинського райвідділу міліції.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи відповідно до ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення,

придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Карного кодексу України.

Іван Кулеха, ДЗГ МВС України

 

You may also like...