Найбільш резонансні злочини та події на 06.11.2010 р.

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7 999 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 774 з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів та 37 пограбувань.

За незаконне зберігання зброї затримано 11 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 10 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2,1 кг вибухівки, 20 електродетонаторів та 226 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 7 осіб, в яких вилучено 33,9 кг наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 24 605 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 16 підозрюваних осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 109 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 15 осіб загинуло та 115 – травмовано.

В місті Кривий Ріг Дніпропетровської області 28 жовтня в підсобному приміщенні станції технічного обслуговування приватного підприємства було знайдено мертвим з ножовими пораненнями сторожа зазначеного підприємства. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 26 жовтня в зазначеному приміщенні під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем потерпілого.

У місті Суми 5 листопада у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина однієї з республік колишнього СРСР. Попередньо встановлено, що він минулого вечора в квартирі своїх знайомих зґвалтував місцеву жительку.

У місті Чернівці 5 листопада у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина однієї з республік колишнього СРСР. Попередньо встановлено, що він увечері 29 липня цього року, з вантажівки товариства з обмеженою відповідальністю викрав 19 524 гривень.

В одному з селищ Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів викрито двох місцевих жителів (обидва учні загальноосвітньої школи). Попередньо встановлено, що вони ввечері 4 листопада в зазначеному селищі на кладовищі, з хуліганських спонукань, пошкодили пам’ятники на 27 могилах.

В одному з селищ Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 3 листопада увірвався до приміщення сільської установи, зв’язав охоронника, відібрав у нього мобільний телефон та дублікати ключів від службових приміщень (вилучено).

На околиці міста Сніжне Донецької області з автомобіля місцевого жителя, вилучено 2,1 кг вибухівки та 20 електродетонаторів.

У місті Миколаїв в результаті проведення спеціальної операції затримано місцевого жителя, у квартирі якого вилучено чотири пістолети, перероблені для стрільби бойовими патронами та 127 патронів калібру 9 мм.

В одному з селищ Автономної Республіки Крим затримано місцевого жителя, у будинку якого вилучено 3 кг марихуани.

В одному з селищ Вінницької області на вулиці затримано жителя міста Ямполь зазначеної області, у якого вилучено 10 кг конопель.

На Миколаївщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб однієї з державних установ. Вони, за нібито поставлені продукти харчування для навчальних закладів (фактично не поставлялися), перерахували приватному підприємцю 600 тис. грн. бюджетних коштів. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

На Тернопільщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили співробітницю виробничо-комерційної фірми. Вона надала до банку неправдиві відомості щодо наявності заставного майна й незаконно отримала кредит у сумі 727,5 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.4 ст.190, ч.2 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (шахрайство, зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

На Черкащині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили співробітника лікарні. Він вимагав та отримав 100 доларів США хабара від жителя міста Христинівки за видачу йому листа тимчасової непрацездатності. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара)

УК

You may also like...