Нове знайомство завершилось вимаганням

У Снятинському районі, що на Івано-Франівщині, вирішується питання по порушення кримінальної справи відносно двох братів – мешканців райцентру. У райвідділ міліції звернувся 25-річний сільський житель, із повідомленням про те, що під погрозами застосування насильства та вбивства у нього вимагають гроші двоє чоловіків. Заявник зауважив, що його змушують заплатити чотири тисячі гривень.

Оперативно відреагувавши на звернення молодого чоловіка, співробітники міліції затримали під час передачі грошей в сумі п’ятсот гривень 31-річного та 27-річного снятинців. Як виявилося, обидва затримані працюють таксистами. Напередодні вони познайомилися з потерпілим. Той розповів новим знайомим, що мати вислала з-за кордону чималу суму грошей. Частину з них молодий чоловік спільно з двома новоспеченими приятелями витратив на розваги того ж дня. Але вже за деякий час рідні брати змінили своє ставлення до щедрого на гроші парубка. Вони стали вимагати в чоловіка гроші за буцімто надані транспортні послуги. При цьому, збільшили тариф за перевезення у сотні разів. Іншими словами, таксисти, як мовиться, поставили нового знайомого «на лічильник».

Наразі співробітники міліції ретельно з’ясовують мотиви та обставини, за яких приватні перевізники удалися до протиправних дій.

Ольга Коваленко, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
 
МВС України
 

You may also like...