Черкаські наркозбувачі тримають наркотики для… медитацій?

До оперативних працівників Управлінням по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Черкаській області надійшла інформація про те, що існує певний, добре організований канал постачання наркотиків до різних районів області.

Міліціонери інформацію не тільки перевірили, а й відпрацювали. Одразу у декількох районах області провели масштабну операцію, де задіяли близько сотні співробітників міліції. Перед ними була поставлена чітка задача – виявити наркопритони та затримати збутчиків смертоносного зілля.

У приціл оперативної відеокамери першим потрапив житель міста Тальне, який тривалий час займався реалізацією макової соломки. Міліціонери зафіксували декілька фактів збуту на великі суми. У злочинній діяльності йому допомагали кілька місцевих жителів.
Спочатку міліціонери провели оперативну закупівлю, а згодом і обшуки.

В далеко не в бідній оселі цього громадянина правоохоронцям вдалося знайти гроші та наркотики, зокрема висушену та подрібнену макову соломку. Та й на цьому сюрпризи не закінчилися. Власник «наркокартелю» тримав у себе незареєстровану вогнепальну зброю та пристрої для вживання наркотичних засобів. Господиня ж наркокубла, намагаючись уникнути відповідальності, розповіла міліціонерам фантастичну історію про те, що наркотики вона вживає для того, щоб медитувати, а пістолет – знайшла буквально позавчора на вулиці.

Працівниками УБНОН за участі бійців спецпідрозділу “Беркут” було затримано всіх учасників злочинної групи, які були причетні до цієї кримінальної діяльності. Стосовно них порушено кримінальну справу за ст.. 307 ч. 2 КК України, згідно якої за такі діяння передбачається покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п"яти до десяти років з конфіскацією майна.

ВЗГ УМВС України в Черкаській області

You may also like...