В Києві на пішохідному переході скоєно наїзд на матір з маленькою дитиною

В Голосіївському районі, 22 червня, о 22 годині на перехресті вулиць Велика Васильківська – Лабораторна водій автомобіля «ЗАЗ-ДЕУ Т13110» на регульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 24-річну жінку, яка тримала на руках дитину.

За попередніми даними автомобіль рухався зі сторони вулиці Горького у напрямку вулиці Федорова, за кермом якого знаходився 30-річний водій, киянин.

Того вечора жінка з однорічною дочкою поверталась додому, діставшись до пішохідного переходу розпочала рух на дозволяючий «зелений» сигнал світлофора. Але проїзну дорогу пішоходи так і не перейшли. Чому водій не зупинився та не надав можливість перейти дорогу наразі з’ясовує слідство.

Державтоінспекція інформує, що в столиці останнім часом стало більше наїздів на пішохідних переходах, тобто в тих місцях,де громадяни мають перевагу.

ДАІ м. Києва звертається до водіїв – будьте уважні, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших. За 5 місяців поточного року з вини водіїв через порушення правил проїзду пішохідних переходів у м. Києві скоєно 102 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 5 осіб загинуло та 108 отримали тілесні ушкодження.

УДАІ м. Київ

You may also like...