Інформація ДАІ м. Києва

З 29 червня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 369 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 147; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 29. За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 5 осіб отримали травми.

 

Інспекторами ВДАІ Святошинського р-ну спільно з співробітниками ППСМ по «гарячим» слідам затримано чоловіка, який незаконно заволодів а/м «ЗІЛ». У Голосіївському р-ні нарядом ДАІ виявлений та затриманий а/м «Ламборджині Галардо». При перевірці було з’ясовано, що авто у розшуку по «Інтерполу». Крім того затримано чоловіка, який також знаходився у розшуку за скоєння злочинів. До райуправлінь міліції за незаконне вирощування наркотичних речовин доставлений 1 громадянин, по міроприємствам «Автокооператив» – 2.             
 
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

 

You may also like...