Управління ДАІ у Львівській області інформує про автозатримання

Прес-служба Управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про автозатримання:

Інспектори ДАІ зупинили водія-порушника і виявили викрадений автомобільний причеп

14 грудня інспектори дорожньо-патрульної служби Стрийського взводу ДАІ під час несення служби біля села Добряни Стрийського району за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ЗАЗ-968» з причепом «Бджілка», яким керував 62-річний житель Стрия.

Під час перевірки документів водія та на транспортний засіб було встановлено, що вищевказаний причеп рахується в угоні від 20 березня 2008 року. Зараз за даним фактом перевірку проводять працівники Стрийського райвідділу міліції.


Інспектори ДАІ виявили автомобіль «Рено-19», який незаконно ввезли в Україну

14 грудня інспектори Самбірського відділення ДАІ о 12.30 годині у місті Самборі на вулиці Валовій під час нагляду за дорожнім рухом зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Рено-19» (польська реєстрація) під керуванням 24-річного жителя села Ралівка Самбірського району.

На прохання пред’явити документи, водій зазначив, що їх у нього немає. Крім того, під час перевірки документів на автомобіль через базу даних митниці було встановлено, що даний автомобіль ввезено на територію України незаконно.

Вказаного водія та автомобіль для проведення перевірки доставлено у Самбірський міський відділ міліції.

Інспектори ДАІ виявили автомобіль з чотирма ящиками піротехніки без документів

14 грудня інспектори Державної автомобільної інспекції Львівської області під час несення служби у місті Червонограді за порушення водієм правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Фіат».

Під час перевірки документів та огляду автомобіля було виявлено, що у салоні знаходяться чотири ящики з піротехнікою без відповідних документів. Сам водій пояснив, що придбав даний товар виробництва Китаю (піротехнічні петарди, бенгальські вогні, ракетниці) у Самборі та перевозив його до себе додому, аби потім використати його на корпоративній вечірці.  

Даний товар на час проведення перевірки за даним фактом було вилучено. Слідчі повинні встановити, чи насправді піротехніку везли на корпоратив, чи все-таки нею мали торгувати.

УК

You may also like...