Інформація ДАІ м. Києва на 04.04.2012

За 3 квітня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 539 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 153; порушення правил проїзду перехресть – 21; порушення ПДР пішоходами – 39; порушення водіями правил перевезення дітей – 4. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 107 відповідних протоколів.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 30 порушень. За три місяці нинішнього року за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 1573 рішення, у 516 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.
 
За минулу добу зареєстровано  9 ДТП (5 наїздів на пішоходів), в яких 2 людей загинуло та 12 отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Солом’янський район автомобіль «Skoda Octavia А5», н.з. АА3844НА, 2008 р.в., сірий; Дарницький район а/м «Lexus LX 470», н.з. АІ3608СВ, 2008 р.в., чорний; Дніпровський район а/м «Great Wall Hover», н.з. СА7330АТ, 2006 р.в., сірий. Прийнято міри розшуку.
 
Інспекторами ДАІ виявлено автомобілі три автомобілі – «Skoda Octaviа», «Isuzu-МД27W»,  «Dacia Logan», що знаходились у розшуку. Крім того, за підробку документів затримано водія автомобіля «Мерседес-Бенц С220», в якого вилучено свідоцтво про реєстрацію автомобіля, що викликав сумнів у дійсності. Чоловіка доставлено до райуправління міліції.
 
Також за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин до райуправлінь міліції доставлено 1 особа,за шахрайство-1, перевезення вантажу (МАФ) без документів – 2, по операції «Мігрант»-2, за хуліганство-2, порушення паспортно-візових правил-7, порушення правил зберігання газової зброї-1.     
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що в столиці по 20 квітня триватиме комплекс профілактичних заходів під назвою «Залізничний переїзд». Лише за добу за порушення правил проїзду залізничних переїздів до адміністративної відповідальності притягнуто 6 водіїв. А з початку року задокументовано 284 відповідних порушення.
 
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. З початку цього року вже задокументовано 27 спроб дачі хабара. Вчора, інспекторами полку ДПС ДАІбув затриманий водій а/м «Форд Транзит», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР намагався дати хабара у розмірі 400 гривень. Водія доставлено до райуправління міліції.
 
В столиці триває весняний комісійний огляд вулично-дорожньої мережі міста. Спільно з представниками КК «Київавтодор», КП «Київпастранс» та інших зацікавлених структур у період з 19 березня по 20 квітня проводиться комісійне обстеження стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштування аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків схемам організації дорожнього руху.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.
 
Зверніть увагу! Змінено  телефон для СМС повідомлень. Повідомлення залишайте на наступний номер: (063) 955-09-00.
 

You may also like...