У зіткненні легкового авто та електропоїзду загинуло двоє дітей

У вихідні в місті Рожище Волинської області на залізничному переїзді сталося зіткнення електропоїзду та легкового авто. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє дітей.

За попередніми даними 49-річний водій автомобіля марки «Skoda Felicia I LX», керуючи автомобілем зі сторони м. Рожище в напрямку с. Кременець, при увімкненій світловій та звуковій сигналізації виїхав на залізничний переїзд, де зіткнувся з електропотягом сполученням «Здолбунів – Ковель».

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля марки «Skoda Felicia» – 15-річна та 4 місячна дитина – отримали смертельні травми. Двоє інших осіб, що перебували в салоні, з тілесними ушкодженнями доправлені до лікарні.

Державтоінспекція нагадує водіям про те, що виконання Правил дорожнього руху є неухильним та в жодному разі не може бути проігнороване жодним водієм.

Нагадаємо також, що нещодавно набув чинності закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення правил руху через залізничні переїзди та перевезення пасажирів автомобільним транспортом», яким передбачено підвищення штрафів за порушення даних норм.

Прес-служба Управління  ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби  ДАІ Волинської області)

You may also like...