У Львові невістка врятувала свекруху від розбійників

До працівників Франківського райвідділу міліції Львова звернулась 27-річна львів’янка. Жінка повідомила, що 18 липня пізно ввечері у їхній будинок увірвались двоє невідомих, які намагались заволодіти їхнім майном. Однак, спільними зусиллями мешканців будинку, вдалось відбити розбійний напад та навіть затримати одного з лиходіїв.

 Міліціонери з’ясували, що того вечора, близько 23.00 години троє чоловіків, перелізши через браму, проникли на територію приватного будинку однієї з львівських сімей. У той час, коли один із спільників залишився на «шухері», двоє інших увірвались у помешкання. На першому поверсі на той момент знаходилась 65-річна господиня будинку. Один із зловмисників ударив жінку по голові. Від отриманого удару вона впала на підлогу і, коли жінка піднялась та почала чинити опір, зловмисник приставив ножа до її шиї, вимагаючи надати йому цінні речі та гроші. Однак жінка виявилась відважною і навіть намагалась відібрати ножа у чоловіка. Її крики на другому поверсі почули чоловік та невістка, які поспішили на допомогу.
 
Завершити свій злочинний умисел до кінця лиходіям не вдалось, оскільки невістка разом зі свекром і свекрухою почали чинити фізичний опір. Окрім цього, потерпілим вдалось затримати одного з нападників, коли той вже перелазив через паркан.
 
Попри відносно щасливе вирішення ситуації, 66-річний господар та 65-річна господиня будинку все ж отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм діагностували множинні забої м’яких тканин обличчя, різану рану другого пальця правої кисті, закриті переломи основних фаланг 4 та 5 пальців правої стопи зі зміщенням уламків та забій м’яких тканин лівого наколінника.
 
Як повідомив начальник Франківського РВ підполковник міліції Віталій Горський, за цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). За скоєння цього злочину правоохоронці затримали раніше судимого 39-річного уродженця Черкащини, який у Львові винаймав квартиру разом зі своєю співмешканкою, та 23-річного жителя Львова. Особу третього співучасника правопорушення міліціонери наразі встановлюють.
 

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області 

You may also like...