На Львівщині жінка зарізала свого чоловіка, «святкуючи» народження онука.

Надміру випитий алкоголь може перетворити радісну подію на трагічну. Яскравим підтвердженням цього є вбивство 62-річного чоловіка, яке скоїла його дружила, «святкуючи» народження онука.

Як повідомили «УК» в  ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області , подія сталася 9 серпня 2012 рок. О 16.40 годині у Самбірський міськрайвідділ міліції надiйшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги міста Самбора. Медик повідомив, що до приїзду швидкої допомоги на подвір’ї власного помешкання внаслідок ножового поранення помер 62-річний житель села Воля Баранецька Самбірського району.
 
На місці події представники слідчо-оперативної групи міліції з’ясували, що 9 серпня близько 16.30 години на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин відбувся конфлікт між подружжям – 62-річними жителями села Воля Баранецька.
 
Як зазначив начальник Самбірського міськрайвідділу міліції Василь Кулик, вбивство свого чоловіка дружина скоїла раптово. Святкуючи народження свого онука, на радощах жінка взялася за розпивання горілки. Чарка за чаркою і вона не відчула, як добряче сп’яніла.
 
Зважаючи на це, «новоспечена» мама немовляти разом зі своїм батьком почали вмовляти жінку більше не пити. Однак остання на таке зауваження відреагувала неадекватно: жінка вхопила кухонний ніж, яким вдарила свого чоловіка. Від отриманих травм мужчина помер ще до приїзду карети швидкої медичної допомоги.
 
Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.
 
«УК»
 

You may also like...