Кримінальна хроніка Житомирщини на 16 січня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 305 повідомлень, 79 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 35 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.
Припинено 204 порушення правил дорожнього руху, 17 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

15 січня до чергової частини Корольовського райвідділу міліції м. Житомира звернулася 25-річна місцева жителька із заявою про те, що її було пограбовано. Жінка повідомила, що невідома дівчина зірвала з її шиї золотий ланцюжок.

Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні даного кримінального правопорушення затримали 21-річну житомирянку. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Бердичівського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 25-річний місцевий житель із ушкодженнями тканин обличчя. Чоловік розповів правоохоронцям, що на одній з вулиць міста на нього здійснили напад двоє невідомих, які силоміць відібрали 500 гривень, мобільний телефон та срібну каблучку.
Оперативники карного розшуку встановили, що у вчиненні пограбування обґрунтовано підозрюються непрацюючий 21-річний житель Вінницької області та 17-річний бердичівлянин.

До Коростенського міськвідділу міліції звернулася 55-річна місцева жителька із заявою про те, що з її магазину було викрадено продукти харчування. Працівники міліції встановили, що зловмисники потрапили до торгівельного закладу, розбивши віконне скло. А згодом затримали підозрюваних – 19-річного та 24-річного жителів райцентру, у яких частково вилучили викрадене. Затримані, за висновком експертів, перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, а тому попередньо були доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Подбайте про власну безпеку, повертаючись пізньої пори додому. Намагайтеся уникати неосвітлених та малолюдних місць, в разі необхідності – домовляйтеся з рідними про те, щоб Вас зустріли. Якщо на Вас здійснено напад – негайно телефонуйте «102». Вчасне звернення до міліції збільшує шанси затримати грабіжника «за гарячими слідами».

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...