Сводка происшествий на дорогах Киева

У понеділок, 11 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 771 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 233 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 86 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 15; за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 58 водіїв. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 41 водій.

 За минулу добу зареєстровано 6 ДТП (3 наїзди на пішоходів) в яких 7 осіб отримали травми та 1 особа загинула.

Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

За минулу добу в столиці скоєно одне незаконне заволодіння у Оболонському районі. Невстановлені особи викрали автомобіль марки «FAW CA 1011 CARGO», н.з. АА0483RH, 2007 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспектори ДАІ міста Києва у Оболонському районі затримали громадянина, що скоїв крадіжку. У Святошинському районі за підробку документів затримали громадянина. В цьому ж районі, співробітники Державтоінспекції затримали громадянина, що навмисно пошкодив автомобіль іншої особи. Також, за підробку номерів автомобіля у Голосіївському районі затримано водія автомобіля «Rover Montego». Крім того, працівники ДАІ затримали 2 осіб, що перебували у розшуку. Для подальшого з’ясування обставин затриманих доставлено до рай управлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатися температура повітря від -1 до 1 градусів. Йтиме мокрий сніг. Столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

 УДАІ Київ

 

 

You may also like...