Кримінальна хроніка Житомирщини за 21 лютого 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 276 повідомлень, 83 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 34 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

 20 лютого до Олевського РВ звернувся житель с. Сутани із заявою про те, що із господарського приміщення його домогосподарства, шляхом пошкодження вхідних дверей, невідомим викрадено 4 електродвигуни. 

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох місцевих жителів, в яких викрадене вилучено.

Минулої доби 65-річний житель м. Житомира повідомив до Богунського райвідділу міліції про те, в лютому 2008 року знайомий на ім’я Сергій, шляхом обману та зловживаючи довірою, під приводом позики коштів, заволодів його грошима в сумі 400 євро.
Дільничні інспектори за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого 53-річного жителя обласного центру.

Інший житомирянин звернувся до Корольовського райвідділу й розповів про те, що у травні 2012 року знайомий, шляхом обману та зловживання довірою під приводом працевлаштування за кордоном, заволодів його грошима в сумі 1 тис. 250 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого 30-річного місцевого жителя.

20 лютого в смт. Брусилові працівники міліції затримали 28-річного місцевого жителя, в якого в кишені куртки виявили подрібнену суху рослинну масу зеленого кольору вагою близько 15 грамів, за зовнішними ознаками схожу до наркосировини. Наразі вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Шановні громадяни, як свідчить статистика, обсяги незаконного обігу наркотичних речовин, на жаль, зростають. Зусиллями лише міліції проблему розповсюдження наркотиків, особливо у молодіжному середовищі, не подолати. Матеріальне збагачення за рахунок продажу наркосировини – сумнівний вид заробітку, за який Кримінальним Кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...