Інспектори ДАІ м.Києва повернули власникові викрадений «ВАЗ»

У неділю, 3 березня близько третьої години ночі до співробітників ДАІ звернувся таксист. Він повідомив інспекторам, що бачив як неподалік, на вулиці Райдужній, 33 підозрілий молодик кудись штовхає авто. Таксиста збентежило те, що скло на дверцятах зі сторони водійського сидіння було розбите, а сам хлопець тримався на ногах невпевнено.

 Інспектори одразу ж виїхали за вказаною адресою. І справді: у дворі житлових будинків невідомий намагався виштовхати «Жигулі» ближче до дороги. Помітивши співробітників міліції, він зупинився. Коли ж інспектори намагалися дізнатися навіщо йому знадобилося штовхати машину і кому вона належить, то він лише сказав, що знайомі попросили допомогти. Навіщо і хто попросив надати таку специфічну послугу, молодик не пояснив. До того ж він був нетверезим.

На місце було негайно викликано слідчо-оперативну групу. Почувши про це, молодик почав тікати, але зникнути йому не вдалося.

Крім слідчо-оперативної групи на місце події прибув і власник викраденої машини. Чоловік був дуже вдячний за повернення автівки та висловив щиру подяку працівникам ДАІ, які сумлінно несуть службу.

Викрадачем, як з’ясувалося, був 23-річний мешканець Київської області. Затриманого доставили до Дніпровського райуправління міліції для з’ясування всіх обставин події.

ВЗГ УДАІ м.Києва

You may also like...