Кримінальна хроніка Житомирщини на 18 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 290 повідомлень, 66 з них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 24 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Також встановлено 5 осіб, що причетні до кримінальних правопорушень, зареєстрованих раніше. Припинено 105 порушень правил дорожнього руху, 5 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

17 квітня до Овруцького РВ звернулась непрацююча 26-річна жителька району, яка повідомила про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон. Сума завданого збитку становить 1200 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 34-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучили.

До Олевського райвідділу звернувся 29-річний житель с. Соснівки із заявою про те, що в райцентрі на залізничному вокзалі невідома особа, скориставшись його неуважністю, викрала мобільний телефон та 50 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 47-річного жителя райцентру, в якого викрадене вилучили.

Минулої доби до Богунського РВ звернулась жителька обласного центру, 1961 р.н., яка повідомила про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено золоті прикраси. Сума завданого збитку становить 2500 гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 28-річного місцевого жителя, який у скоєному зізнався.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері, навіть коли знаходитеся вдома. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...