Кримінальна хроніка Житомирщини на 17 травня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 314 повідомлень, 75 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 21 випадку встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 13 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 160 порушень правил дорожнього руху, 14 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

16 травня дільничні інспектори міліції Корольовського райвідділу УМВС м. Житомира затримали «на гарячому» 18-річного місцевого жителя, який намагався скоїти крадіжки з автомобілів житомирян, залишених у дворі будинку. Зловмисникові вдалося відчинити дверцята автівок, пошкодивши їх замки, а от автомагнітоли, які мали стати його здобиччю, викрасти не встиг. Встановлюються всі обставини події, триває перевірка щодо причетності затриманого до інших аналогічних правопорушень.

До Овруцького райвідділу міліції звернувся 27-річний житель райцентру із заявою про викрадення його мобільного телефону, необачно залишеного без нагляду. Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали 31-річну жительку району, у якої й вилучили викрадений телефон. За даним фактом триває слідство.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власного майна. Не забувайте зачиняти двері та вікна власних осель, навіть виходячи з дому на нетривалий час. Не залишайте на видноті цінні речі, документи та гроші. Не запрошуйте до осель малознайомих людей та не вихваляйтеся власними статками. Скористайтеся сучасними засобами захисту оселі від зазіхань зловмисників. Приміром, наразі Державною службою охорони при УМВС проводиться соціальна акція «Квартира під охорону-2013», що дозволяє суттєво зекономити у разі замовлення послуг. 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...