В Острозі нетверезий водій-дебошир погрожував лікарям та працівникам ДАІ

У неділю, під час патрулювання автодороги Городище-Рівне-Старокостянтинів, начальник Острозького районного відділу Державтоінспекції УМВС України в Рівненській області, майор міліції Сергій Мартинюк звернув увагу автомобіль «Ford Transit», що  неодноразово створював аварійну обстановку по всій ширині дорожнього полотна.

Зокрема, водії автомобілів, які рухалися в протилежному напрямку, щоб уникнути зіткнення, були змушені з’їжджати на узбіччя. Застосувавши звукову сирену та проблискові маячки, даний автомобіль було зупинено. В ході перевірки було встановлено, що водій транспортного засобу, 50-річний мешканець Радивилова перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Посвідчення водія у чоловіка не виявилося. Після того, як його попросили вийти з автомобіля, останній почав погрожувати співробітнику ДАІ тим, що якщо його негайно не буде відпущено, той буде скаржитися на дії міліціонера у всі існуючі інстанції.

Автомобіль та водій були доставлені в Острозький міський відділ УМВС України в Рівненській області, де у присутності двох понятих ним було пройдено тест на наявність алкоголю в крові. Результат не заставив на себе довго чекати – в організмі водія молоковоза було виявлено 2,06 проміле. На це водій заявив, що він абсолютно тверезий, а алкотестеру «Драгер» він не довіряє. Щоб розвіяти усі сумніви, водій вимагав поїхати з ним в лікарню на медосвідчення, щоб там зробити додатковий аналіз на алкоголь.

Прибувши до Острозької обласної психіатричної лікарні, водій відмовився пройти тест та почав погрожувати лікарям, що в разі відмови виписати йому довідку про тверезість, у них будуть конкретні проблеми.

Транспортний засіб було передано власнику, відносно водія складено три адміністративні протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за створення аварійної обстановки та керування транспортним засобом не маючи при собі посвідчення водія.
 
Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби
ДАІ Рівненської області)

You may also like...