Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 16.07.2013

За 16 липня співробітники столичної ДАІ виявили 646 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 307 відхилень від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 43 водії. За минулу добу в столиці зареєстровано п’ять ДТП, в яких шість осіб отримали травми.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У вівторок співробітники ДАІ у Святошинському районі міста затримали чоловіка, який пограбував жінку, заволодівши її сумочкою з речима.

У Солом’янському районі міста працівники полку ДПС ДАІ затримали водія вантажівки «КАМАЗ», який перевозив металобрухт без відповідних документів. Також працівниками ДАІ за перевезення МАФу без необхідних документів затриманий водій «КАМАЗа» в Оболонському районі міста. У Дніпровському районі міста інспектори полку ДПС ДАІ затримали чоловіка, який погрожував розправою іншому чоловіку. Крім того, працівники ДАІ столиці затримали чотирьох громадян, які нанесли тілесні ушкодження іншим особам. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...