Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 183 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1966 р.н. про те, що невідома особа в маршрутному таксі скоїла крадіжку його коштів у сумі 400 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1983 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ від лікарів Одеської клінічної лікарні надійшло телефонне повідомлення про те, що від отриманих тілесних ушкоджень помер 27-річний житель міста. Проведеними заходами було встановлено, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час бійки з місцевими жителями біля одного з барів міста. Наразі встановлено осіб, які причетні до скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, ведеться слідство. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

Працівники Суворовського РВ міста Одеси виявили та вилучили у громадянина 1985 р.н. ніж, пістолет «Trooper-2,5» калібру 4 мм та 6 патронів до нього.

 

Співробітники Приморського РВ Одеського міського управління міліції викрили 33-річного Андрія, який шахрайським шляхом, під приводом продажу квартири, заволодів грошима іноземного громадянина в сумі 5000 доларів США. Наразі чоловіка відпущено під зобов’язання

 

Працівниками Іллічівського МВ до адміністративної відповідальності за статтею 51 (дрібне викрадення чужого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто місцевого мешканця Руслана, 1989 р.н., який скоїв крадіжку продуктів харчування з ТЦ «Таврія В».

 

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...