Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 221 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського РВ надійшло повідомлення від оператора “103” про те, що до міської клінічної лікарні з місця мешкання госпіталізована Наталя, 1964 р.н., з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами за підозрою у скоєнні злочину затримано співмешканця потерпілої, 1974 р.н., який під час розпиття алкогольних напоїв, на ґрунті виниклої сварки наніс тілесні ушкодження жінці. Підозрюваного затримано згідно ст.208 КПК України. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ за місцем мешкання Володимира, 1983 р.н., було виявлено та вилучено без дозвільних документів телескопічну палицю, ножни від штик-ножа, дугоподібний мексиканський ніж, штик від гвинтівки "Мосіна", два штик-ножа від гвинтівки "Маузер". Правопорушник повідомив, що вилучені речі він знайшов під час розкопок та зберігав за місцем мешкання для подальшого збуту через мережу Інтернет.

 

Працівниками Овідіопольського РВ викрито іноземця, 1982 р.н., який 13.10.2013 р. скоїв крадіжку грошей з магазину розташованого на промринку «7-й км», які належали приватному підприємцю, 1964 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Судом Овідіопольського району Одеської області відносно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річного Георгія, про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу з його кишені скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 3600 гривень. Вжитими заходами було викрито раніше засудженого Павла, 1983 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Шевченківського ВМ надійшла заява від Сергія, 1964 р.н., про те, що невідома особа з будівельного майданчика таємно викрала арматурні заготовки в кількості 209 штук. Сума збитку становить 3787 гривень. Вжитими заходами було викрито мешканця Миколаївської області Дмитра, 1979 р.н., працівника вказаного майданчика. Чоловік зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення та відпущено під зобов’язання.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...