Кримінальна хроніка Житомирщини на 16 жовтня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 346 повідомлення, 51 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 17 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 175 порушень правил дорожнього руху, 31 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

15 жовтня до Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 51-річної жительки обласного центру про зникнення з іі квартири мобільного телефону, особистих документів та одягу. Дільничні інспектори міліції встановили, що крадіжку вчинила 44-річна жителька Черняхівського району. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Брусилівського райвідділу УМВС звернувся 53-річний житель району із заявою про викрадення його мобільного телефону вартістю 1 тис. грн. Працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїла 37-річна місцева жителька, яка в скоєному зізналася. Викрадений телефон вилучили

Минулої доби до міськвідділу міліції м. Житомира звернулася 50-річна жителька м. Малина із заявою про те, що в обласному центрі в її сина, в приміщені гуртожитку невідомий, шахрайським шляхом, під приводом ремонту, заволодів його ноутбуком вартістю 4500 гривень. Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв житель Житомирського району, розшук якого триває.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що шахрайство зафіксувати значно легше, ніж довести, а тим більше, найти винних у його скоєнні. Тому завжди, всюди й у всіх справах будьте більш ніж уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку. Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...