Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 178 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського РВ звернулася жителька району із заявою про вжиття заходів до невідомої особи, яка ще у грудні минулого року в майстерні з ремонту побутової техніки під приводом подальшого ремонту взяла у неї фотоапарат та до теперішнього часу не повернула. Працівниками міліції викрито раніше засудженого Вадима, 1984 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 34-річної Катерини про те, що невідома особа по вулиці Новосельського за допомогою ривка заволоділа її сумкою, в якій знаходилися гроші, документи та банківська картка. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито раніше засудженого жителя Одеської області. Молодик зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ викрито 17-річного жителя Одеської області, який на площі Куликове поле шляхом нанесення тілесних ушкоджень намагався заволодіти сумкою у 15-річної дівчини. Наразі ведеться розслідування.

Працівниками Приморського РВ викрито 40-річну жительку міста Миколаїв, яка шахрайським шляхом під приводом купівлі квартири, заволоділа значною сумою грошей у   27-річної Ольги. За вчинення вказаного кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання згідно ч.2 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1962 р.н., про те, що на вулиці Ак. Корольова невідомий чоловік шляхом ривку відкрито заволодів її сумкою з мобільними телефонами та грошима. Сума заподіяного збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1993 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Віктора, 1987 р.н., про те, що невідома особа знаходячись в торгівельному центрі викрала продукти харчування. Вжитими заходами викрито Олександра 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Южненського МВ викрито іноземця, 1982 р.н., у якого в кишені куртки, виявлено та вилучено пістолет "STALKER- MOD" кал. 9 мм. та патрони 9 мм. в кількості 13 шт. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Іноземця затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За вчинення вказаного кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання згідно ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито жителя Куліндорівського дачного масиву, 1986 р.н., у якого при особистому огляді в кишені куртки був виявлений ніж з рукояткою довжиною біля 35 см. Здійснюється перевірка.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 17-річну Марію, яка наприкінці грудня, знаходячись в торговому центрі викрила  мобільний телефон.

Слідчим відділом Роздільнянського РВ розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України відносно 37-річного жителя району, який проник до будинку Бориса, 1939 р.н., та застосувавши силу, відкрито заволодів його зимовим бушлатом, 4 пачками цигарок та пачкою чаю. Від затриманого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Слідчим Котовського МВ розпочато кримінальне провадження за ст. 315 (схиляння до вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України відносно 24-річного Юрія, який запропонував вжити наркотичний засіб своєму знайомому.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ за гарячими слідами затримано 47–річного жителя міста, який перебуваючи в селищі Затока, здійснив крадіжку майна, що належить товариству з обмеженою відповідальністю. Затриманий зізнався в вчиненому та надав правдиві свідчення. Згідно ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України чоловіка поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу  України (крадіжка), триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...