Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.05.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 травня

17 травня до Криворізького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з проникаючим ножовим пораненням спини виявлено тіло пенсіонерки 1952 р.н. За вчинення злочину встановлений та затриманий чоловік потерпілої, пенсіонер 1948 р.н., який пояснив, що 17.05.2014 о 21.00 за місцем свого мешкання в с. Лозоватка знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклої сварки, наніс декілька ударів руками та ногами по голові і тулубу дружині, після чого спричинив останній один удар кухонним ножем.Зловмисник – затриманий. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучено.

17 травня до Нікопольського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням був доставлений господар, непрацюючий чоловік 1964 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 17.05.2014 знаходячись за місцем мешкання розпивав спиртні напої зі своєю співмешканкою, непрацюючою жінкою 1969 р.н. та під час сварки остання, взявши зі столу кухонний ніж, вдарила свого співмешканця один раз у черевну порожнину, спричинивши йому тілесне ушкодження. Зловмисниця – затримана. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

17 травня до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням був доставлений непрацюючий, раніше судимий чоловік 1964 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 16.05.2014 о 18.00 знаходячись за місцем мешкання, в спальній кімнаті, де він на протязі дня розпивав спиртні напої зі своєю дружиною, непрацюючою жінкою 1969 р.н. Взявши зі столу кухонний ніж, вона вдарила свого чоловіка один раз у черевну порожнину, спричинивши йому вказане тілесне ушкодження. Зловмисниця – затримана. Знаряддя злочину кухонний вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

17 травня до Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те що з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини до лікарні був доставлений чоловік 1984 р.н. За вчинення злочину встановлена дружина потерпілого, непрацююча жінка 1984 р.н., яка 17.05.2014 о 19.40 за місцем спільного мешкання, під час сварки, виниклої на грунті раптово виниклих неприязних відносин, вдарила кухонним ножем. Зловмисниця – затримана. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучено.

18 травня до Павлоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення бригадою швидкої медичної допомоги з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини був доставлений непрацюючий, місцевий житель 1991 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 17.05.2014 о 23.45 в одному з будинків по вул. Дніпровській, невідомий під час раптово-виниклої сварки кухонним ножем, спричинив вказане тілесне ушкодження після чого з місця злочину втік. За вчинення злочину затриманий місцевий житель, раніше судимий чоловік 1983 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

 

You may also like...