Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 225 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1982 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її автомобіля, розташованого на вул. Варненській, таємно викрав фотоапарат та відеорегістратор. Сума збитку 12500 грн. Вжитими заходами викрито Леоніда, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ із заявою звернувся 41-річний одесит щодо вжиття заходів до малознайомої жінки, яка шахрайським шляхом під приводом зателефонувати заволоділа належним йому телефон вартістю дев’ять тисяч гривень. У вчинені вказаного кримінального правопорушення, працівниками карного розшуку викрито 46-річну Катерину. Затримана зізналася правоохоронцям у вчиненому. Наразі правопорушницю відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від мешканки міста Хмельницький, про те, що невідома особа знаходячись в одному з готелів міста, шляхом підбору ключа до камери зберігання, вчинила крадіжку планшету та ювелірних виробів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого мешканця Миколаївської області. Згідно чинного законодавства, затриманому загрожує покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На теперішній час затриманого відпущено під зобов’язання.

До Малиновського РВ надійшла заява від Валентини, 1939 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників відкрито шляхом ривка заволоділи її сумкою в якій знаходилось пенсійне посвідчення та мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів викрито Дмитра, 1991 р.н., та Артема, 1995 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Суворовського РВ надійшла заява від Валерія, 1978 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито шляхом ривка заволодів його золотим ланцюжком вартістю 4000 грн. В ході здійснення розшукових заходів викрито Матвія, 1995 р.н., від якого надійшло правдиве свідчення про скоєння даного злочину.

До Комінтернівського РВ надійшла заява від Юрія, 1960 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його мобільним телефоном. В ході здійснення розшукових заходів викрито Рустама, 1984 р.н., від якого надійшло правдиве свідчення про скоєння даного злочину.

Під час проведення санкціонованого обшуку співробітниками Котовського МВ в домоволодінні мешканця району, виявлено на присадибній ділянці 14 кущів снодійного маку. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...