Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 177 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Шевченківського ВМ звернувся із заявою Сергій, 1969 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка вчинила крадіжку його металевої будки. Сума матеріального збитку становить 12000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито 42-річного Артура, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. На теперішній час правопорушника допитано та відпущено під зобов’язання.

 

До Біляївського РВ надійшла заява від приватного підприємця Надії, 1960 р.н., про те, що приміщенні її магазину невідомий чоловік відкрито заволодів продуктами харчування. Вжитими заходами викрито Дмитра, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Лариси, 1965 р.н., про те, що невідомий зловмисник заволодів її мопедом, який вона залишила на вулиці без нагляду. Збиток становить 3800 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 28-річного односельчанина, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Марини, 1981 р.н., про те, що на проспекті Ак.Глушко невідомий чоловік, шляхом ривку, відкрито заволодів її золотими прикрасами. Сума збитку становить 7000 грн. Вжитими заходами викрито Юрія, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 25-річного жителя села Кирнички, було виявлено та вилучено речовину рослинного походження в сухому помеленому стані. Вилучене направлено на дослідження в НІЕКЦ , за результатами буде прийнято рішення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець міста, 1983 р.н., який повідомив, що невідома особа з дачного будинку скоїла крадіжку автозапчастин на автомобіль. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито ізмаїльчанина, 1988 р.н., який дав правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась району, 1968 р.н., яка повідомила, що невідома особа з її банківської картки скоїла крадіжку грошей в сумі понад 1000 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами був встановлений мешканець села Богате, 1998 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 25-річного мешканця міста, який скоїв крадіжку велосипеда марки «Україна» вартістю 1000 грн., який належить ізмаїльчанці, 1946 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...