Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11-12.10.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 237 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшло повідомлення від Сергія, 1991 р.н., про те, що на вул. Фонтанська дорога невідома особа таємно викрала з його куртки гроші. Вжитими заходами викрито Віктора, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, викрито жителя с.Броска, 1977 р.н., який проник до приміщення будинку потерпілого та викрав його ноутбук, велосипед та інше майно. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Триває слідство.

До Київського РВ надійшла заява від Анастасії, 1987 р.н., про те, що малознайомий чоловік скоїв крадіжку її телевізора. Сума матеріального збитку становить 7000 гривень. Вжитими заходами викрито Григорія, 1975 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

Працівниками Болградського РВ викрито 36-річного жителя міста, у якого під час огляду домоволодіння виявлено та вилучено 20 грамів марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Арцизького РВ викрито 25-річного жителя Тарутинського району, який проник на подвір’я приватного будинку пенсіонера та незаконно заволодів його мотоциклом. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...